Barion Pixel

Valószínűleg valahonnan hallottál már a TransferWise-ról (ezért is kattintottál erre a cikkemre). Én évek óta használom és egy olyan bejegyzést írtam, amiben a TransferWise előnyeiről és hátrányairól is írok, tapasztalataimról és pár tippet/trükköt is adok.
Ezenkívül a cikk végén megvizsgálom az, hogyan is keresőoptimalizálnak és milyen keresési kifejezésekre jelenik meg elől a TransferWise oldala.

Természetesen megmutatom a használatát is, hogy ne ütközz nehézségekben, pár alap és fontos információt is megosztok.

De ha végignézted a videómat vagy elolvastad a cikkemet és végül regisztrálnál a TransferWise-ra, akkor ezen a linken kezdd el a pár perces regisztrációt, így az első utalásodnál maximum 150 000 Ft-ig nem kell fizetned az utalási díjat a TransferWise-nak.Egy videót is készítettem, amelyben körülbelül azokat mondom el, amit itt is leírok, de lehet, hogy a rendszer használatához jobban szereted a videós anyagot. A videó után kezdődik a cikk.

 


Nagyon rövid áttekintő a cégről


Pár infót muszáj megosztanom, mert itt pénzről van szó, szeretnél majd váltani, utalni, számlát nyitni és bankkártyával fizetni, szóval fontos, hogy tudj a TransferWise-ról pár dolgot.

2011-ben alapította a TransferWise céget két srác, akik barátok voltak: Kristo Käärmann és Taavet Hinrikus. Mindketten Észtországban születtek, de ekkor Angliában, Londonban éltek. Egyikük külföldről euróban kapta a fizetését, a másiknak meg egy lakáshitele volt Észtországban, amit euróban kellett törlesztenie, viszont ő meg angol fontban kapta a fizetését. Így mindkettőjüknek rendszeresen kellett váltaniuk, ami nem volt olcsó és ezen kezdtek el gondolkodni, miként tudnának ezen csökkenteni.

Kitalálták és megvalósították, így 2011-ben megalapították a céget. Az elején ez egy startup cég volt, így szükségük volt befektetőkre. És ekkor figyeltek fel többen erre a startup cégre, mert olyan is befektetett, mint Sir Richard Branson, aki több száz céggel maga mögött megbízott és látott lehetőséget a TransferWise-ban. De érdekes az is, hogy a PayPal is beszállt, onnan is érkezett befektetés.

A Portfolio cikke szerint 2020-ban 8 millió ügyfélt szolgál ki a TransferWise világszerte. 2200 alkalmazottat foglalkoztat, 14 nemzetközi irodában, többek közt Budapesten is. A cég éves bevétele 70%-kal, 302,6 millió fontra nőtt a 2020. márciusáig terjedő adóévben. És ami fontos és a céget erősíti, hogy a Transferwise már 12 banki partnerkapcsolat ápol 4 kontinensen; együttműködő partnerük többek közt a Monzo, az N26, a bunq, a Neon, valamint a szingapúri Aspire és az ausztrál Up Bank is.

Szóval a kitalált modell láthatóan működik, évek óta profitot termel a cég és egyre több, nagyobb nemzetközi bankhoz integrálja a rendszerét.


De akkor mi is az ötlet?


Szóval hogyan tudnak a devizaváltáson spórolni?

A videómban ezt levezettem, ábrákkal, szerintem így jobban meg tudom mutatni, ide kattintva ettől a résztől indul el:


Biztonságos a TransferWise használata?


Itt nem is az utalás és devizaváltás folyamatában, technikai megoldásban aggódhatnának többen, hanem a létrehozott bankszámlán tárolt pénzen.

Azt figyelembe kell venni, hogy nem egy óriási pénzintézet, de vannak fedezetei és az is látható, hogy évek óta stabilan, folyamatosan növekvő cégről van szó, amelynek nem csak a bevétele, hanem az adózott eredménye is növekszik. Ezenkívül egy olyan rendszert hoztak létre, amelyet tudnak integrálni a világ nagy bankjainak rendszereihez is. Franciaországban a 2 legnagyobb bankkal már együttműködnek és az első fejezetben felsoroltam még pár nagyobb bankot. Ezek mind egyfajta biztonságot és pénzügyi stabilitást adnak.

DE! Nem ajánlott a megspórolt, felhasználható összes vagyont egy banknál tartani. Érdemes mindig több helyen tárolni, ez lehet akár 2 külön, nagyobb banknál, de PayPal számlán és TransferWise számlán is, de egy részét be lehet fektetni állampapírokba vagy részvényeket is lehet venni (igaz utóbbi már nagyobb kockázatokkal jár).

A lényeg, hogy nem ajánlott semmiképp TransferWise számlán tartani a vagyonod nagy részét…


Mennyibe is kerül?

Valószínűleg a legtöbb olvasót ez érdekli, hogy mennyit is kell fizetni a TransferWise használatáért, mennyibe kerül a bankkártya és a deviza számlák?

A TransferWise regisztráció, fiók létrehozása, forint számla és több, mint 50 devizaszámla létrehozása és használata, valamint a dombornyomott MasterCard bankkártya megrendelése és használata teljesen ingyenes!

Ha pénzt töltenél fel a TransferWise egyenlegeidre, devizát váltanál, utalnál másnak, ezeknek a szolgáltatásoknak van díja (ezekről még később írok). Szerencsére mindent meg tudsz nézni, még regisztráció előtt is ezen az oldalon. Itt egyszerűen csak válaszd ki, hogy milyen műveletet hajtanál végre, írd be az összegeket és minden díjat megmutat a kalkulátor.

És ahogy korábban már írtam, akár 150 000 Ft-ot is meg tudsz spórolni az első utalásodnál, ha ezen a linken regisztrálsz/hozol létre TransferWise fiókot. 🙂


A TransferWise előnyei


Nincsenek havidíjak


A TransferWise fióknak, benne a devizaszámláknak nincsenek havidíjai. Nem kell havonta fizetned csak azért, mert van egy bankszámlazsámod, nincsenek különböző feltételek, amelyek teljesülésével lenne ingyenes (ahogy ezt a hazai bankoknál kérik). Az ingyenesen igényelhető dombornyomott MasterCard típusú bankkártyának sincs díja, évente sem kell fizetned érte…


Magyar bankszámlaszám már elérhető


Ez most 2020. szeptemberben tudták beállítani, hogy minden forint egyenleggel rendelkező felhasználó kap egy forint alapú bankszámlaszámot. A gyors, pár másodperces utalási rendszert is beállították, így a TransferWise forint egyenlegről kiutalt összegek is pár másodperc alatt megérkeznek a másik magyar bankszámlaszámra. És mostantól akár a fizetésedet is kérheted TransferWise forint alapú bankszámlaszámra. Ezzel egy nagyobb versenytársat is kaptak a hazai bankok, mivel ahogy írtam, itt nincsenek havidíjak, meg éves bankkártyadíjak stb…


Ingyenes értesítések minden fizetésről, utalásról


Van egy szuper applikációja is, amibe könnyen be tudsz lépni, de ha nincs is megnyitva az app, akkor is mindenről kapsz értesítést. Itt nem kell havonta a kiküldött SMS-ek után fizetned, nincs is SMS, hanem értesítések vannak.


Pár kattintással devizaszámlák létrehozása


Tényleg, 2-3 kattintással tudsz létrehozni devizaegyenlegeket. Euró, dollár és több mint 50 devizanemben tudsz létrehozni egyenleget. Ezeknek sincs díja és minden ugyanaz a bankkártya tud kezelni. Ide kattintva tudsz deviza egyenlegeket létrehozni:

Deviza egyenlegek nyitása

Bankkártyás fizetésnél az ‘okos-váltás’ működése


Ahogy írtam előbb, egy bankkártya tudja kezelni a devizákat fizetésnél. És ezt okosan teszi, mert ha például Németországban 50 eurót kell fizetned, de az euró egyenlegeden csak 30 euró van, akkor a rendszer megnézi, hogy 20 eurónyi összeg mondjuk a forint és az angol font egyenlegeden is van-e. Ha mindkettőn van, akkor abból fog váltani, ahol kedvezőbb abban a pillanatban a devizaváltás.

Tipp: Ha külföldön fizetsz valahol bakkártyával, akkor a terminálon mindig azt a pénznemet válaszd, amelyben fizetsz. Tehát, ha egy németországi boltban 15 eurót kell fizetned és a bankterminál felajánlja, hogy euróban vagy forintban szeretnél fizetni, akkor mindig az eurót válaszd. Ugyanis a megadott forint összeg, az az ottani bank váltási árfolyama lesz, ami nem fogja megérni neked.


TransferWise felhasználók/ismerősök egymás közt ingyen utalhatnak

Ha meg van egy olyan ismerősöd telefonszáma, akinek van TransferWise fiókja és ő bekapcsolta a láthatóságot mások számára is, akkor tudtok egymásnak utalni plusz költségek nélkül, tehát nincs tranzakciós díj, amit a TransferWise felszámolna.


Gyors ügyfélszolgálat

Igaz, fizikai irodájuk/bankfiókjuk nincs (de ma már nem igen szükséges és a nagy bankok is egyre jobban építik le a bankfiókjaikat), de online ügyfélszolgálatuk nagyon jó. Ugye 14 országban ügyfélközpontjuk, Budapesten is, tehát magyar nyelven tudsz segítséget kérni emailben (pár órán belül válaszolnak), online chaten is elérhetőek. És ezt is folyamatosan fejlesztik, egyre több embert vesznek fel az ügyfélszolgálatikra.


Mi a különbség a külföldi bakkártyás fizetéseknél?


Ez az egyik olyan rész, amit sokan nem is tudnak és ezen lehet még sokat spórolni!

Ha külföldre utazol, akkor ugye váltanod kell valamilyen módon, de ha egy külföldi weboldalról vásárolsz (pl.: Ebay, Aliexpress stb…), akkor is másik devizában kell fizetned a bankkártyáddal.

Ha külfödön szeretnél például euróban fizetni, akkor az egyik legrosszabb eset, ha a forint alapú bankkártyáddal fizetsz! Ezt sokan nem értik, nem tudják, hogy miért is van így…

Én most a K&H Bank példáját tudom bemutatni, mert ennél a banknál vagyok, de így működik más hazai bankoknál is a bankkártyás fizetés más devizában.

Az első fontos információ, hogy a MasterCard kártya euró, a Visa kártya meg dollár alapú. Ha például a MasterCard káryáddal egy külföldi oldalon dollárban fizetsz, akkor elsőnek átváltja a bankod euróba a dollár összeget a kártya miatt és utána váltja át az eurót forintra. Tehát egy kétszeres átváltás történik, ami már alapból nem előnyös…

Ezek után a netbankban látható, hogy nem rögtön könyvelik ezt el és végzik el a váltást, hanem 1 vagy több nappal később. Nálam ez két nap volt ennél a dollár fizetésnél:

deviza váltás bankkártyás fizetés esetén

És ezek után a bankok a deviza eladási árával váltanak (ha szerencsés vagy, akkor ez két nap múlva jobb lehet, ha nem akkor rosszabb… például most, amikor a cikket írom, 1 nap alatt 5 forinttal lett rosszabb a forint az euróhoz képest..).

Na most ez a TransferWise bankkártyás fizetésnél nincsen. Itt valós időben vált a rendszer a forint egyenlegedből, rögtön könyveli és én általában 5-6 forinttal kevesebbért váltok egy euróként/dolláronként…

Az utalásoknál ugyanez a helyzet, igaz ott már nincs a kétszeri váltás a bankoknál, de az árfolyam ekkor is jobb szokott lenni a TransferWise-nál, a probléma itt inkább a bankoknál az, hogy szerintem 10-ből 9 ember nem tudja, hogy mennyit is kell fizetnie a banknak utalási költségként. A kondíciós listát/hirdetményt kell valahonnan előkeríteni a bank oldalán, majd a sok oldalas PDF doksiban megtalálni a saját számlacsomagunkat és még ott is ki kell bogozni, hogy akkor pontosan, milyen deviza utalást is végzünk, majd a megadott százalékkal kiszámolni ezt…

Itt a költségek bankokként nagyon eltérő lehet. Mivel valahol meghatároznak egy minimum összeget deviza, külföldi utalás esetén és a maximum összegeknél is vannak nagyobb eltérések…

A TransferWise oldalán már regisztráció előtt gyorsan meg lehet nézni, hogy mennyibe is kerül az utalási díj, de amikor utalsz, akkor is mindent megmutat a rendszer, nincsenek ilyen elrejtett költségek.

Ha még nem láttad korábban! Ha még nem regisztrálták, akkor ezen a linken kezdd el a pár perces regisztrációt, így az első utalásodnál maximum 150 000 Ft-ig nem kell fizetned az utalási díjat a TransferWise-nak.


TransferWise hátrányai


Nincs saját ATM


A TransferWise-nak nincs saját ATM-je, ahol készpénzt tudsz levenni. Viszont természetesen más bankok automatáinál tudod használni a kártyát. Havonta 200 angol fonttal megegyező devizát (tehát forintot is) felszámított díj nélkül tudsz levenni. Ezután 2% díjat számol fel a levett összeg után.

Na most a TransferWise nem, de egy másik bank automatája valamennyi összeget felszámolhat. Ez ATM-ként változó, de ingyenes is található akár. A MasterCard oldalán található egy ATM kereső, amiben be kell írnod a várost, majd kattints a ‘View more options’ részre, ezután a legördülő részen kattints a ‘No Access Fee (within country)’ pontra. Ezt a szűrőt kiválasztva olyan ATM-ek jelennek meg, amelyeknél nem kell extra díjat fizetni.


PayPal számláról nem lehet TransferWise egyenlegre kiutalni


Ha van PayPal fiókod és azon mondjuk devizád, akkor sajnos jelenleg nem lehet még TransferWise számlát vagy bankkártyát beállítani és arra kiutalni a PayPal-ban tartott összeget.


Regisztráció

A regisztráció nagyon gyors, minden online elintézhető pár perc alatt.

Ide kattintva kezd a regisztrációt. Töltsd ki a mezőket, de akár Apple, Google vagy Facebook fiókkal is tudsz még gyorsabban regisztrálni:

TransferWise regisztráció weboldala

Menj végig a lépéseken és kész is a fiókod. Személyes okmányok befotózására is szükséged lesz, de ezt jelezni fogja a rendszer, több mindentől függ, hogy mikor kérik a személyi igazolványod fotóját.

Érdemes az applikációt is letöltened, ott majd egy 5 számjegyű belépő kódot kell megadnod és használnod a későbbiekben, ez sem bonyolult, végigvezet a lépéseken a rendszer.


TransferWise bankkártya igénylése és aktiválása

Csak lépj be laptopon/számítógépen a ‘Betéti kártya’ menüpontba és ott tudod igényelni a bankkártyát. Menj végig a lépéseken, add meg a lakcímedet és pár nap alatt postán meg is fog érkezni a levél.

Aktiváláshoz lépj be ezután ismét a számítógépeden vagy az appban a ‘Betéti kártya’ menüpontba és írd be a kártya alján található 6-jegyű kódot:

TransferWise bankkártya aktiválása

Ezután a bankkártyád PIN kódját nézd meg, amit az applikációban itt találsz meg: ‘Fiók’ >> ‘Kártya kezelése’ >> ‘PIN mutatása’ >> Add meg a TransferWise fiókod jelszavát.
Ugyanezt a számítógépen a ‘Betéti kártya’ fiókban éred el, ott van a ‘PIN mutatása’ rész.

Első vásárláskor ne használd még a Paypass (érintéses fizetést), hanem chippel, a terminálba behelyezve a bankkártyát, fizess. Ezután már következő fizetésednél használhatod az érintéses fizetést is.


Gyors bankkártya letiltás és feloldás


Ha elvesztenéd a kártyádat vagy csak tudod, hogy mondjuk az edzőteremben hagytad és idő visszamenned. Az applikációba belépve pillanatok alatt inaktívvá tudod tenni a kártyádat, majd ha visszakerült hozzád, akkor ismét ugyanilyen gyorsan aktiválhatod. És ennek semmi plusz költsége nincs, a kártyapótlásért sem kell pluszban fizetned, ha elvesztenéd.

Itt tudod inaktívvá tenni a kártyádat, a mobil applikáción mutatom most meg neked. Az app belépése után válaszd alul a ‘Fiók’ pontot, majd egyszerűen csak tappold le a ‘Kártya felfüggesztése’ ikont és rögtön inaktív lesz a kártyád, majd ha még egyszer megérinted, akkor meg rögtön aktív lesz. Ilyen egyszerű az egész. 🙂

TransferWise bankkártya blokkolása

Új bankkártya igénylése / pótlása

Ha elvesztetted, eltört vagy csak valamiért nem működik a bankkártyád, ingyenesen és egyszerűen tudsz egy újat igényelni.

Ezt az igénylést ugyanúgy a ‘Betéti kártya’ menüpontban éred el a ‘Kártya pótlása’ pontot választva menj végig a lépéseken. Ha például nem működne valamiért az érintéses fizetés (ilyen nálam pont megtörtént), akkor a bakkártyádat tudod még addig használni hagyományos módon, amíg meg nem érkezik az új kártya és nem aktiválod.


TransferWise egyenlegek feltöltése

Itt több lehetőséged is van, ha valamelyik egyenlegedhez pénzt szeretnél hozzáadni.

Elsőnek is menj arra az egyenlegedre, amelyre szeretnél feltölteni valamennyi összeget. Itt rögtön meg tudod nézni az egyenleghez tartozó bankszámla adatokat, amelyre lehet utalni:

TransferWise egyenleg bankszámla adatai

Vagy kattinthatsz felül a ‘Hozzáadás’ gombra, írd be a forint összeget és válaszd ki, hogy milyen devizában utalsz:

Majd a ‘Következő’ gombra kattintva megjelennek a különböző opciók:

Itt akkor nem számít fel plusz költséget a TransferWise, ha bankodból utalsz. Ebben az esetben ha továbbmész, akkor megkapod azokat a banki adatokat, amelykre utalnod kell, valamint nagyon fontos a Közleménybe beírandó kód is.

De ha van egy olyan bankkártyád, amin van annyi összeg, amennyivel fel szeretnéd tölteni a TransferWise egyenlegedet, akkor azzal is megteheted, de ebben az esetben már extra díjat kell fizetned. Viszont ez nem minden esetben előnytelen a banki utaláshoz képest, a tipp részben ezt megírom.

Tipp: Ne felejtsd el, hogy Magyarországon van egy úgynevezett tranzakciós illeték is, amit 20 000 Ft feletti utalás esetén kell kifizetned minden esetben. Ez egy állami adó, ami 0,3%-a az utalt összegnek, de szerencsére van egy felső határ is, ami 6000 Ft. Tehát ha 2 millió forintot utalnál, akkor 6000 ft-ba fog pluszba kerülni a tranzakciós illeték, de ha 20 millió forintot utalsz, akkor sem lesz több 6000 Ft-nál.
Ha a TransferWise egyenlegedre 1 millió forintot szeretnél feltölteni, akkor ezt netbankból utalva 0,3%-os adóval plusz 3000 ft-ba fog kerülni, ha ezt egy bankkártyával szeretnéd feltölteni, akkor a TransferWIse 4600 Ft plusz díjat kér el (ugye a bankkártyás fizetésnél már nincs tranzakciós illeték, egyéb banki díj). Ebben az esetben jobb a netbankodból utalva feltölteni az egyenlegedet. De azt mindenképp nézd meg, hogy a bankod számol-e fel plusz díjat az utalásért, mert a 0,3% az csak az állami tranzakciós díj, a bankod még pluszban x %-t felszámolhat és ha ez így van, akkor már nem biztos, hogy utalással éri meg az egyenleg feltöltése. Persze nagyon nagy összegeknél nem fogsz tudni egy bankkártyával feltölteni az egyenlegedet, de pár százezres összegeknél is már lehet, jobban megéri bankkártyával feltöltened a TransferWise egyenlegedet.


Külföldi utalás, devizaváltással


Ha például külföldi utalást szeretnél magyar bankszámlára (ez valószínűleg gyakori), akkor már váltanod is kell. Mondjuk németországi bankszámládon van euród. Szeretnél 1000 eurónyi összeget egy magyar bankszámlára utalni, átváltani forintra. Na most azt látod, hogy hogy nem olyan jól vált a bankod, a TransferWise-nak jobb váltási árfolyamai vannak.

A fiókodban kattints az ‘Utalás indítása’ gombra, az applikációan a ‘Küldés’ gombra:

Írd be az összeget, válaszd ki hogy milyen pénznemből utalsz és milyenbe váltanál. Ha te a példa alapján a német netbankodból végeznéd el az euró utalást, akkor válaszd ki az ‘Egyszerű utalás’ opciót, ebben az esetben a legolcsóbb a díj.

Az itt látható díjat tudod egyébként megspórolni az első utalásodnál, ha ezen a linken regisztrálsz TransferWise fiókot! 🙂

Menj tovább a lépéseken és végül fogsz kapni egy TransferWise számlaszámot, a közleménybe kötelezően beírandó kóddal és a pontos összeget. Szóval te az 1000 eurót egy euró alapú TransferWise bankszámlára utalod el, majd a megadott magyarországi forint alapú bankszámlára pár órán belül megérkezik az átváltott forint összeg.

Perselyek / megtakarítási számlák létrehozása

A TransferWise fiókodban bármennyi ilyen perselyt létre tudsz hozni itt:

TransferWise persely létrehozása

Csak kattints a ‘Persely nyitása’ opcióra, adj egy nevet a perselynek, amire félre szeretnél tenni, válaszd ki a pénznemet, majd utána adhatsz is már hozzá összeget, de kihagyhatod ezt a lépést is.


Így keresőoptimalizál a TransferWise


Érdemes megvizsgálni hogyan tarolja le a Google találati listáját a TransferWise. Nagyon nagy titok nincs mögötte.

Igazából a bankok és az online váltó, kalkulátor weboldalak hiányosságait használja ki, azt hogy nincsen tartalom az oldalakon, nem adnak teljes és könnyen használható információkat vagy olyan strukturált adatokat sem építenek be az oldalakra, amit a TransferWise igen, ezzel látványosabb is a Google találati listán a megjelenése.

A TransferWise weboldalának az elemzéséhez most a SEMRush eszközét használtam. Ha te is ki szeretnéd próbálni ezt a profi SEO eszközt, saját weboldalad vagy más versenytárs weboldalát szeretnéd így kielemezni, akkor ide kattintva 14 napig ingyen kipróbálhatod!

Rögtön be is dobom a magyar nyelvű domain címet a ‘Domain Overview’ funkcióban és a ‘Search’ gombra kattintok:

SEMRush domain áttekintés

Ezután több főbb adatot láthatunk, ebből rögtön a legérdekesebb az organikus forgalom alakulása az előző két évben:

TransferWise organikus forgalom alakulása

Az látható, hogy 2019. októberében ugrott meg erősen a TransferWise oldalán a Google-ből érkező látogatók száma, valószínűleg ekkor élesedtek a magyar nyelvű aloldalak, blog cikkek és kezdtek el a Google első oldalán rangsorolni.

A másik érdekes ábra a SERP features rész, amiben látható, hogy a FAQ (gyakori kérdések) típusú SERP funkció kiemelkedő. Ehhez tudatosan, strukturált adatot beállítva lehet megjelenni, de erről még később írni is fogok:

SERP funkciók

Lejjebb görgetve a SEMRush kigyűjti azokat a weboldalakat is, amelyek a Google találati oldalain a TransferWise versenytársai. Ezek az oldalak is ott elől rangsorolnak azokra a kulcsszavakra, témákra, amelyekre a TransferWise is.

Organikus forgalom versenytársak TransferWise

Te is meg tudod nézni a saját weboldaladnál ezt ilyen gyorsan, találhatsz olyan weboldalakat is, amelyekre nem is gondoltál vagy később megvizsgálhatod annak a versenytársadnak a weboldalát, amely az ábrán nagyobb organikus forgalmat hoz, kiderítheted, hogy mely kulcsszavakra jelenik meg előrébb. A következő pontokban ezt mutatom be a TransferWise-nál is.

Keresési kifejezések százai, amelyekre a a TransferWise a Google top találatai között van

Mivel a SEMRush magyar kulcsstóadatbázissal is rendelkezik, így könnyen megvizsgálható egy weboldal esetén, hogy milyen magyar nyelvű kulcsszavakra rangsorol és ezeknél mennyi a havi átlagos keresési szám.

Kattints az ‘Organic Research’ menüpontra és utána válaszd a ‘Positions’ lapot:

TransferWise kulcsszavak rangsorolásai

Összesen 7057 olyan kulcsszót/keresési kifejezést talált, amelyre a Google első 100 helyén rangsorol a TransferWise. A ‘Positons’ részre kattintva tovább szűrhető helyezésekre is. Így Google első helyen ebből 591 kulcsszóra jelenik meg, de top 3 találat között már 1690 kulcsszóra rangsorol és a Google első oldalán (top 10 találat) 3211 kulcsszóra, közel a megtalált összes kulcsszó felére ott van a TransferWise!

A cikk hamarosan folytatódik…