SEO tanácsadás

Kérdésed van vagy tanácsra lenne szükséged a keresőoptimalizálással kapcsolatban?

 

A hangsúly a gyorsaságon van, hiszen azonnal választ kapsz a kérdéseidre és gyorsan kiderülnek a fejlesztésre szoruló részek.

SEO tanácsadás menete

Kapcsolatfelvétel

Az oldal alján található űrlap kitöltésével tudod felvenni velem a kapcsolatot. Csak online tartok konzultációt, minimum 120 perc hosszúságú.

Felkészülés

A kérdéseidet a tanácsadás előtt elküldheted. Valószínűleg kérni fogok hozzáférést a Google Search Console és a Google Analytics fiókodhoz is.

Konzultáció

A konzultáció első szakaszában felteszek néhány kérdést, hogy átfogóbb képet kapjak a szolgáltatásról, termékről. Jó, ha már előre összegyűjtött (vagy elküldött) kérdésekkel “jössz” a konzultációra, így még hatékonyabban tudjuk kihasználni az időt. 🙂

Ők engem választottak SEO tanácsadásra

“2 órás tanácsadás alatt többet tanultam tőle, mint hetek óta különböző "szakcikkek" által. Gyors, gyakorlatias, a laikusok és kezdők számára is érthetővé és átláthatóvá teszi a témát. Nagyon hasznos tanácsadás volt, köszönöm!”

Demeter Edina, Kiddiez.hu

“Kezdő webshoposként a Zsolttal való konzultáció igen nagy segítségnek bizonyult. Olyan dolgokra világított rá és adott tanácsot, amikre laikusként nem is gondoltunk volna. Nyugodt szívvel tudom ajánlani! Gyors, megbízható, pontos.”

Lehrer Nándor, M-icollection.hu

“3 hónapja működött a webshopunk alig pár vásárlóval Amikor Zsolt-ra rátaláltunk minden gyorsan megváltozott Előbbre jutottunk a Google keresésben, jöttek a vásárlások… Nagyon gyors, innovatív, napra kész ötletei vannak! Hatalmasat fejlődtünk neki köszönhetően!”

Szicsek Anikó, Szicsek Palinka England

“6 hónapja dolgozunk együtt Zsolttal. Ez alatt az idő alatt, a kulcsszavaink az első oldal elejére kerültek. Nagyon lelkiismeretes, precíz és megbízható szolgáltatót sikerült megismernem Zsolt személyében. Jó szívvel ajánlom! “

Mészáros Tibor, Visszuk.hu

“Nagyon sok hasznos információhoz jutottam általa. Az együttes munka során is gyors és profi volt. Köszönöm“

Andráska Zsófia, Noisikertrener.hu

Időpont egyeztetése SEO tanácsadásra

A szolgáltatás díja:
20 000 Ft (+ 0% ÁFA) /1 óra

Írj nekem és megbeszéljük az időpontot!

 GYAKORLATIAS TANÁCSOKat adok, MIVEL ÉN IS FOLYAMATOSAN keresőoptimalizálás KIVITELEZÉST VÉGZEK.

 A konzultáció után rögtön tudni fogod, hogy mit kell csinálnod.

 Kérésedre az egész konultációról felvétel készülhet, amit elküldök neked. (nincs extra díja)

Gyakran feltett kérdések

Mennyi ideig tart a konzultáció?

60 perces vagy120 perces a konzultáció. Ha több időre lenne szükség – tehát egyfajta mini tanfolyamot szeretnél 4 vagy több órában – érdemes szünetet beiktatni. Ehhez minden esetben előzetes egyeztetés szükséges. A megbeszéltek alapján személyre szabott árajánlatot készítek.

Vagy nézd meg online SEO képzéseimet is, tt több órányi tananyagot kapsz, amelyben megmutatom a SEO különböző területeinek gyakorlati beállítását:
https://martincsekzsolt.hu/seo-tanfolyamok/

Milyen formában történik a konzultáció?

Csak online. Zoom.us professzionális videós szoftvert használok. Ez kiváló minőséget biztosít a konzi alatt, valamint a konzi felvételét is elkészíti. Fontos, hogy a megrendelő jó Internet kapcsolattal rendelkezzen, és megfelelő legyen a mikrofon hangminősége. A konzultáción a képernyőm megosztását alkalmazom, így az ügyfél hatékonyan tudja követni a témákat.