A SEMRush komplex SEO és SEM eszköz most egy elég jó promócióval állt elő. A backlink kutató és elemző eszköze 2021. év végéig ingyen lehet használni. Egy regisztrációra van szükség ezen a linken keresztül, de bankkártya adatokat nem kell megadnod, így biztosan nem fog levonódni valami az újévkor. 🙂

De ha szeretnéd 14 napig az összes funkcióját ingyen használni, akkor ezen a linken regisztrálj. Viszont itt már bankkártya adatokat meg kell adni, de a regisztráció után rögtön lemondható az automatikus előfizetés, így 14 nap után nem fogsz érte fizetni, ha nem szeretnél. Viszont ezután is működik a fiókod, amelyben ezután a backlink kutató és elemző funkció elérhető lesz év végéig. 🙂

SEMRush-ról tudnivalók

Az SEMRush (ejtsd: sz-í-m rás) egy komplex SEO szoftver, amely online, böngészőből elérhető és gyorsan beüzemeltethető, ráadásul a fizetős SEO szoftverek közül kivételesen, 14 napig ingyen tudod használni a fizetős változatát is. Ezenkívül ingyenes verziójában is sok minden elérhető.

De már a SEO-n is túlmutat ez az eszköz, mivel Google Ads hirdetéseket tudsz vizsgálni és nyomon követni vagy Facebook és Instagram hirdetéseket tudsz létrehozni, azokat követni, posztokat kiemelni.

Magyar kulcsszóadatbázissal ez az eszköz is rendelkezik, így kulcsszókutatáshoz is nagyon jól használható. Jól átlátható felülete van, gyorsan lehet akár a konkurens weboldakat is vizsgálni.

Ezenkívül egyik fő előnye a versenytársak profi elemzése és megfigyelése, szinte minden fontosabb online marketing csatornánál (SEO, Google Ads, Facebook, Instagram) ezt beleépítették.

A backlinkelemző része ennek is profi, és elég jó adatbázisa van.

SEMRush ingyenes backlink kutatás

További anyagok

Egy blog cikkem, amelyben a backlink kutató eszközökről írok le tudnivalókat és 3+1 eszközt bemutatok. Cikk »

Van egy videóm is, amiben igaz nem a SEMRush eszközét mutatom be a backlinkek kutatásához, de sok hasznos infót is elmondok a témával kapcsolatban. Itt tekintheted meg a videómat! »

Egy másik videó, amelyben egy SEMRush-ban történő elemzést mutatok meg, backlinkekre ebben nem térek ki, de sok más hasznos funkciót is láthatsz, valamint segíthet a SEO eszköz átlátásában, ha még eddig nem használtad. :). Videó »

Átfogó online SEO tanfolyamom, amelyben külön fejezet van több videóval a backlinkek elemzéséről, kutatásáról. 

A cikkben olyan partner linkek találhatóak, amelyeken keresztüli regisztrálás után akár én jutalékot is kaphatok. Ha ezen keresztül regisztrálsz/vásárolsz, akkor nem fizetsz többet, sőt sokszor még így kaphatsz kedvezményt/krediteket vagy hosszabb ideig kipróbálhatod ingyen az ajánlott eszközt. FONTOS! Én csak olyan dolgokat ajánlok partner linkkel, amelyeket én is aktívan használok/használtam, előfizetek rá és teljesen pozitív véleményem van róla. 🙂