Online Marketing tanácsadás

Kérdésed van vagy tanácsra lenne szükséged az online marketing egyes területein?

 

A hangsúly a gyorsaságon van, hiszen azonnal választ kapsz a kérdéseidre és gyorsan kiderülnek a fejlesztésre szoruló részek.

Online marketing tanácsadás menete

Kapcsolatfelvétel

Az oldal alján található űrlap kitöltésével tudod felvenni velem a kapcsolatot. Csak online tartok konzultációt, minimum 120 perc hosszúságú.

Felkészülés

A konzultáció előtt elkérek néhány információt. Ezek alapján átnézem a weboldalt, körüljárom a témát.  Így tudom összeállítani a beszélgetéshez szükséges vázlatot, valamint összegyűjteni az észrevételeimet és a kérdéseimet.

Meeting

A konzultáció első szakaszában felteszek néhány kérdést, hogy átfogóbb képet kapjak a szolgáltatásról, termékről. Az összegyűjtött problémákat, fejlesztendő területeket átbeszéljük. Jó, ha már előre összegyűjtött kérdésekkel jössz a konzultációra, így hatékonyan tudjuk kihasználni az időt.

SEO (keresőoptimalizálás)

A weboldal SEO optimalizálása olyan forgalmat és látogatottságot generál a Google-ből, ami nem kerül pénzbe. Azonban nagyon gyors eredményeket nem lehet várni; ez egy hosszabb folyamat – főleg bizonyos kulcsszavak esetében – , ezért  érdemes mihamarabb elkezdeni.

Email marketing

Az e-mail marketing nem „halott”, csupán csökkent az e-mailek megnyitási aránya, célzottabban kell e-mail címeket gyűjteni. Fontos a jó “csali” termék kialakítása és megfelelő hirdetése, sales funnel-ek építése. Ezzel nagyon jó konverziós arányokat lehet elérni, illetve feliratkozókból vásárlókat generálni.

Facebook marketing tanácsadás

Ha van már Facebook oldalad, érdemes azt  hatékonyan használni. Pontosabb célzást ma nem lehet máshol jobban elérni, mint a közösségi médiában. Napjainkban a Facebook remarketing az egyik leghatékonyabb eszköz, hogy visszacsábítsuk a látogatókat az oldaladra mégpedig úgy, hogy költsenek is nálad. Rendkívül pontos célzást lehet beállítani a hirdetéseidre, a költségek és az eredmények követéséről nem is beszélve.

WordPress oldal szerkesztése

Ha WordPress alapú weboldalad van, akkor sok online marketinggel kapcsolatos megoldás beállításában tudok segíteni. Gyakran találkozom azzal, hogy ügyfeleim és a weboldal fejlesztő közötti kommunikáció lassú. Tehát egy egyszerűbb beállításra is viszonylag sok időt kell várni. Természetesen csak akkor tudok szerkeszteni én is az oldalon, ha azzal kárt nem okozok, mindig előzetesen át szoktam nézni a WordPress oldal felépítését.

Tartalommarketing

Organikusan érkező látogatók száma arányosan növekszik a megjelenő tartalmakkal. Ebben tudok segítséget nyújtani. Több szövegíróval dolgozom együtt, a tartalmak létrehozásához ügyfeleimet témajavaslatokkal, stratégia és blog oldal megszerkesztésével is segítem.

Google eszközök beállítása

A Google ingyenes eszközeit ma már alap összekötni a weboldaladdal! A megfelelő konverziók és kampányok hatékonyságának méréséhez vagy a Google-ből érkező forgalom elemzéséhez elengedhetetlenek ezek az toolok. De ennél sokkal több mindenre használhatóak!

Ők engem választottak online marketing tanácsadásra

“2 órás tanácsadás alatt többet tanultam tőle, mint hetek óta különböző "szakcikkek" által. Gyors, gyakorlatias, a laikusok és kezdők számára is érthetővé és átláthatóvá teszi a témát. Nagyon hasznos tanácsadás volt, köszönöm!”

Demeter Edina, Kiddiez.hu

“Kezdő webshoposként a Zsolttal való konzultáció igen nagy segítségnek bizonyult. Olyan dolgokra világított rá és adott tanácsot, amikre laikusként nem is gondoltunk volna. Nyugodt szívvel tudom ajánlani! Gyors, megbízható, pontos.”

Lehrer Nándor, M-icollection.hu

“3 hónapja működött a webshopunk alig pár vásárlóval Amikor Zsolt-ra rátaláltunk minden gyorsan megváltozott Előbbre jutottunk a Google keresésben, jöttek a vásárlások… Nagyon gyors, innovatív, napra kész ötletei vannak! Hatalmasat fejlődtünk neki köszönhetően!”

Szicsek Anikó, Szicsek Palinka England

“6 hónapja dolgozunk együtt Zsolttal. Ez alatt az idő alatt, a kulcsszavaink az első oldal elejére kerültek. Nagyon lelkiismeretes, precíz és megbízható szolgáltatót sikerült megismernem Zsolt személyében. Jó szívvel ajánlom! “

Mészáros Tibor, Visszuk.hu

“Nagyon sok hasznos információhoz jutottam általa. Az együttes munka során is gyors és profi volt. Köszönöm“

Andráska Zsófia, Noisikertrener.hu

Időpont egyeztetése marketing tanácsadásra

A szolgáltatás díja:
30 000 Ft/120 perc online

Írj nekem és megbeszéljük az időpontot!

4 + 10 =

✔ GYAKORLATIAS TANÁCSOKat adok, MIVEL ÉN IS FOLYAMATOSAN online marketing KIVITELEZÉST VÉGZEK.

✔ A konzultáció után rögtön tudni fogod, hogy mit kell csinálnod.

✔ Kérésedre az egész konultációról felvétel készülhet, amit elküldök neked.

✔ Ajándékba adom a 4990 Ft értékű 2 órás videómat, amelyben áttekintést kapsz a keresőoptimalizálásról az alapoktól a haladó szintig.

Gyakran feltett kérdések

Mennyi ideig tart a konzultáció?

120 perces a konzultáció. Korábbi tapasztalataim azt mutatják, hogy ebben az időtartamban lehet koncentrált beszélgetést folytatni. Ha több időre lenne szükség – tehát egyfajta mini tanfolyamot szeretnél 4 vagy több órában – érdemes szünetet beiktatni. Ehhez minden esetben előzetes egyeztetés szükséges. A megbeszéltek alapján személyre szabott árajánlatot készítek.

Milyen formában történik a konzultáció?

Csak online. Zoom.us professzionális videós szoftvert használok. Ez kiváló minőséget biztosít a konzi alatt, valamint a konzi felvételét is elkészíti. Fontos, hogy a megrendelő jó Internet kapcsolattal rendelkezzen, és megfelelő legyen a mikrofon hangminősége. A konzultáción a képernyőm megosztását alkalmazom, így az ügyfél hatékonyan tudja követni a témákat.