SEO szakértő - Martincsek Zsolt

Ingyenes videós SEO anyagok

Az átfogó SEO tanfolyamból most ingyen elérhetővé tettem 4 videót (1 órás anyag)!

Ezek a videók a több mint 11 órás, átfogó SEO tanfolyamom részei!

Ebből vettem ki 4 videót (összesen közel 1 órás anyag), amelyeket most ingyen megosztok Veled!

A keresőoptimalizálás technikai részében az egyik legnagyobb problémát, a legsúlyosabb organikus forgalomcsökkenést az átirányítások rossz beállítása okozza. Vagy nincs is elvégezve átirányítás, vagy nem a megfelelő átirányítástípus van beállítva. Megmutatom Neked, hogy mik a különbségek, mely esetekben és hogyan kell a megfelelő átirányítástípust alkalmazni.

Egy olyan kulcsszókutatási módszert is megismerhetsz, amely sok esetben nagyon hasznos, és kiegészítheti az LSI kulcszszókutatást is. Megmutatom, hogy milyen esetekben alkalmazom ezt a módszert, és egy gyakorlati példán keresztül   lépésről lépésre végigviszlek az ingyenes SEO PowerSuite Website Auditor szoftver beállításán, és a vizsgálat utáni adatok elemzésén.

A tartalmi keresőoptimalizálás során vannak olyan technikai és tartalmi beállítások, amelyek segítenek abban, hogy a látogatók és a Google számára is jól átlátható, könnyen fogyasztható legyen az oldal tartalma. Ezenkívül olyan elemeket is mindig érdemes használni a tartalomban, amelyekkel a felhasználói élmény és az oldalon eltöltött idő is növelhető. Ezeket szintén bemutatom Neked.

A negyedik videóban azoknak kedvezek, akiknek webshopjuk van. Itt a termékoldal beállítása, optimalizálása is fontos, mert lehetnek olyan terméknevek, amelyekre többen keresnek a Google-ben is, így ezeknél a legmagasabb a konverziós arány is. Nagy hiba tehát az ilyen termékoldalakkal nem a top Google találatok között megjelenni.

Martincsek Zsolt vagyok, SEO szakértő:

2015 óta foglalkozom SEO-val. Egy milliárd feletti árbevételű, piacvezető webshopnál kezdtem, majd 2 évig egy magánklinikánál dolgoztam, mint online marketing vezető. 2017 óta dolgozom teljes állásban egyéni vállalkozóként, és segítem ügyfeleimet a keresőoptimalizálásban.

Az online marketing minden területére ráláttam, de a keresőoptimalizálás maradt meg nagy kedvencnek. Folyamatosan fejlődni kell, mindig lehet újat tanulni, és a Google sem hagy pihenni. 🙂 

Sokféle stratégiát lehet kialakítani, és a hosszú munka után jó látni és élvezni a pozitív eredményeket.

A Minner.hu oldalán rendszeresen publikálok cikkeket, valamint a MinnerAkadémia oktatója is vagyok, ahol az átfogó SEO képzésem is elérhető.

Martincsek Zsolt - SEO szakértő
Martincsek Zsolt
SEO szakértő