Barion Pixel

Regisztrálj az online SEO képzések eléréséhez:

(Ez a gomb csak a regisztrációra van! A bal oldali Bejelentkezés részt ne is használd, regisztráció után sem! Nem itt fogsz tudni bejelentkezni a fiókba! Lejjebb nézd meg a rövid útmutatót!)

Ha még nincs fiókod, akkor így hozd létre (~1 perc):

Ha bárhol elakadnál, nem tudsz regisztrálni, belépni stb…, akkor írj a hello@martincsekzsolt.hu email címemre és segítek. 🙂

1. Kattints a fenti ‘Bejelentkezés’ feliratú kék gombra.

2. A megjelenő felületen kattints a ‘Felhasználói fiók regisztrációja’ feliratú gombra ( a bal oldalon található ‘Bejelentkezés’ részt ne használd, nem itt kell majd belépned, hanem lejjebb találod a fiók belépéséhez a linket!): 

3. Add meg egy felhasználónevet és egy email címet. Majd kattints a ‘Regisztráció’ gombra. Ezután a megadott email címedre fog érkezni egy email (a Spam mappában is nézd meg, ha nem találnád elsőre):

4. Az emailben kattints az első linkre:

5. Itt automatikusan kapni fogsz egy erős jelszót. De ezt átírhatod! Előfordulhat, hogy gyengének jelöli a jelszót, de ez is elfogadható, ha a kis négyztet kipipálod (persze 123456 és ilyen típusú jelszavakat azért ne állíts be). Majd kattints az ‘Új jelszó létrehozása’ feliratú gombra:

6. Ezzel kész is a fiókod. Itt tudsz mindig belépni: https://martincsekzsolt.hu/fiokom/

7. Az ingyenes anyagaimat úgy tudod megtekinteni, ha a fiókodban a képzésre kattintasz:

8. Majd kattints a ‘Megveszem’ gombra (ugye ingyenes)és utána elérhetővé válnak örökké az anyagok: