Olvasási idő: 15 perc

Black Friday és Cyber Monday akciók, ajánlatok 2020-ban. Online marketinghez használható eszközöket, ajánlatokat gyűjtöm össze. Folyamatosan frissítem, egészítem ki.

Van olyan, amihez már saját videót vagy blog cikket készítettem, azokat linkelem.

Fontos, hogy olvasd el a linkelt akciók oldalait, hogy pontosan mit ajánlanak, mire vonatkozik a kedvezmény, több helyen vannak választható csomagok.
Tudd, hogy van olyan ajánlat, ami affiliate linket tartalmaz, tehát a linken keresztüli vásárlás esetén én valamennyi jutalékot kapok.

 LearnDash

WordPress-hez egy olyan kiegészítő/bővítmény, amelynek segítségével egyszerűen tudsz létrehozni online kurzusokat, tanfolyamokat. Woocommerce-el összeköthető, így a kártyás fizetési rendszerekkel, magyar online számlázókkal is összeköthető, teljesen automatizálható az értékesítési folyamat. Az én SEO képzéseim is ezzel a bővítménnyel vannak felépítve.

 

Az 50%-os akció itt elérhető »

Black Friday akció november 27-én, kuponkód: BF2020
Cyber Monday akció november 30-án, kuponkód: CM2020

 

LearnDash black friday akció

 A LearnDash-ről készítettem egy áttekintő videót is, milyen funkciói vannak, milyenegyéb eszközök kellenek egy online tanfolyam létrehozásához WordPress rendszeren:

Divi WordPress sablon akció (Elegant Themes)

A Divi prémium WordPress sablon mindig nagy kedvezményt kínál Black Friday-kor!

Tovább az akcióhoz »

Divi Black Friday akció

Swift Performance WordPress bővítmény – Gyorsíts fel a weboldaladat!

WordPress weboldalnál érdemes használni olyan plugint, amely könnyen, programozói tudás nélkül felgyorsítja a betöltődési folyamatokat. Vagy gyakran arra is használom, hogy a cache-t üritsem az oldalon, ha elvégeztem egy módosítást (ezzel megakadályozható az, amikor valamit beállítottál, átírtad a szöveget, grafikán változtattál, de továbbra is a böngészőben a korábbi változat tölt be, a cache, vagyis a gyorsítótár ürítése segít ezen). Egyébként magyar fejlesztésű eszköz, ami nemzetközileg is nagyon elismert, WordPress szakértői csoportokban is pozitívak a visszajelzések. A Swift Performance nem csupán egy cache plugin, hanem egy teljesítményt optimalizáló összetett bővítmény.

Az akció már tart, 70-60-50%-al lehet olcsóbban előfizetni az első évre (a pluginnak egyébként van ingyenes változata is, így nem kötelező tovább előfizetned 1 év után). Mindegyik akcióhoz megadott darabszámú licencet kínálnak (például jelenleg a 70%-os kedvezményből 70 licenc érhető el, ha ez elfogy, akkor utána már csak a 60%-os kedvezmény vehető igénybe)

Tovább az akcióhoz »AppSumo Örök licenc ajánlatok oldala

Az AppSumo oldalán különböző szoftvereket, ajánlatokat tudsz megvásárolni elég kedvezményes áron, örök licenccel (lifetime license).

Tovább az akciókhoz »

Itt egy videóm, amiben adok tippeket, hogy mire figyelj az ajánlatoknál:

Valamint ebben a blog cikkemben is elolvashatod a videó tartalmát és további infókat.

DepositPhotos – 100 választható jogtiszta kép csak 39 dollárért!

Már régebb óta nagy kedvenc és most ismét megjelent a DepositPhotos ajánlata, de visszanézve a tavalyi akciót, most még 10 dollárral csökkentették az árát

Ha van weboldalad, blog cikkeket töltesz fel, hirdetsz, akkor képekre biztosan szükséged lesz. A Google-ben található képek nem jogtiszták, még ha azt a szűrést is használod, a Google kiírja, hogy nem 100%, hogy csak úgy felhasználhatod (és tényleg nem is ajánlott)… Vannak olyan oldalak, ahonnan ingyenesen felhasználható képeket lehet letölteni, pl: pixabay
Viszont ezeken az oldalakon sokszor nagyon kicsi a választék, és sokkal több időbe kerül egy jó képet megtalálni. A DepositPhotos az egyik legnagyobb képes tárhely, ahol nagy felbontású, és rengeteg kép található. Ezekért ugye fizetni kell, de utána nem kell félned, hogy egyszer feljelentenek stb…

A 39 dollárért olvasd el, hogy mit is kapsz:

 100 képet/vektort bármilyen méretben letölthetsz.
 A képeket/vektorokat felhasználhatod reklámozási célokra, hirdetésbe, ebookba, online és nyomtatott médiában stb… (de nem értékesítheted a képeket tovább).
 Bármennyi ideig felhasználható a 100-as limit.
 A képeket bármennyiszer és bármikor letöltheted.
 Az AppSumo minden vásárlásra ad egy kérdés nélküli 60 napos pénzvisszafizetési garanciát!

DepositPhotos black friday akció

WhitePress – Így szerezz egyszerűbben backlinkeket magyar és nemzetközi oldalakról!

A WhitePress oldalán regisztráció után rengeteg olyan weboldal ajánlatát megtalálod, amelyekről linket tudsz szerezni. Ott van feketén-fehéren az ajánlat ára, mit tartalmaz és mik a feltételek. Ha tetszik, akkor egyszerűen megrendeled, mindent a WhitePress oldalán intézel. Tehát egyfajta közvetítő szerepe van és nem kell külön felvenned a nagyobb híroldalakkal, online magazinokkal és sok más weboldallal közvetlenül a kapcsolatot. Nem csak magyar, hanem több országból vannak már weboldalak, amelyek a WhitePress-en regisztráltak. Most november 20-29. között egy 5%-os kedvezményt adnak, ha a bf20hu kódot használod. Itt van a Facebook posztjuk erről.

Tovább az akcióhoz »

WhitePress black friday akció

OptinMonster – Popupok magasabb szinten!

Az OptinMonster profi popup készítő eszköz, nagyon sokat tud és az egyik legelterjettebb a piacon. Az ára talán magyar piachoz mérten kicsit magas, de Black Friday akciójuknál mindegyik csomagukra 60% kedvezményt adnak. Én például most elő fogok rá fizetni, mert van olyan megoldásuk, amivel még látványosabbá lehet tenni a megjelenést! 🙂

 

Tovább az akcióhoz »

Nem Black Friday akciók, de állandó kedvezmények

SEO PowerSuite szoftverek

30 napig ingyen ki tudod próbálni az SEO PowerSuite 4 szoftverének fizetős változatát: https://bit.ly/2Sj2yLz

Több videómat itt találod a szoftverek gyakorlati használatáról.

Rank Tracker szoftver teljes útmutató blog cikkem

SEO PowerSuite 30 nap ingyen

SEMRush – Komplex online SEO eszköz

Egyedi 14 napos ingyenes használat: http://bit.ly/semrush-14-nap

Ebben a videóban betekintést kapsz a SEMRush eszköz használatába is: